Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan MOVE, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en MOVE ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar onze vereniging.
En nogmaals, het kost je niets extra!

 

Help MOVE door GRATIS te sponsoren

Doe voortaan jouw online aankopen via de SponsorKliks pagina van MOVE. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
Sponsorkliks stort 75% van deze commissie door op de bankrekening van MOVE. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch MOVE weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor MOVE is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert MOVE niets op.

Installeer de browser extensie en vergeet nooit meer via Sponsorkliks te bestellen

Installeer de SponsorKliks browser extensie voor Google Chrome of voor Microsoft Edge en vergeet nooit meer via SponsorKliks te bestellen. De extensie zal je een melding geven als je op een website van een winkel komt die mee doet. Als je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de homepagina van diezelfde winkel en zal na aankoop automatisch het commissiebedrag naar MOVE gaan.

Stel direct na installatie vanuit de Chrome Web Store Volleybalvereniging MOVE als sponsordoel in. Klik hiervoor rechtsboven in je browser op het icoontje van SponsorKliks. Soms kan het icoontje verstopt zitten achter het puzzelstukje.

Vervolgens kan je ook een aantal winkels aan- of uitvinken. Dit zijn winkels die niet mee doen met de browser extensie. Wanneer je een van deze winkels aanvinkt zal deze in de bladwijzerbalk van je browser opgenomen worden.

Wanneer je ‘Nieuw venster met commissie’ aanvinkt zie je, iedere keer als je een nieuw tabblad opent hoeveel er gratis gesponsord is en tonen we de logo’s van de belangrijkste winkels. Als je op een logo klikt wordt de code van MOVE Volleybal automatisch toegevoegd.