Bestuur

Maak kennis met het bestuur

Voorzitter

Jij?

De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het beleid van de club, zit bestuursvergaderingen en ALV’s voor, stuurt de overige bestuursleden aan en verzorgt de communicatie met externe partijen zoals de Nevobo, gemeente, andere verenigingen en de pers.

Op dit moment heeft de vereniging geen voorzitter. Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht!

Secretaris

Anouk Volten

De secretaris is verantwoordelijk voor de ledenadministratie, notuleert bij de vergaderingen en is eerste contactpersoon voor de Nevobo.

Mail de secretaris
Diederick Hakkers

Penningmeester

Diederick Hakkers

De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën binnen de club; het betalen van de zaalhuur en competitiegelden, het innen van de contributie, het bijhouden van de cashflow en het opmaken van de begroting en realisatie zijn de voornaamste taken.

Mail de penningmeester

Wedstrijdsecretaris

Joyce van Loo

De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor het inhuren van de zaal, het regelen van het competitieschema en het bijhouden van de wedstrijdwijzigingen, en maakt daarnaast deel uit van de competitiecommissie.

Mail de wedstrijdsecretaris

Technische commissie

Eelko Kooy

Hoofd Technische zaken is de voorzitter van de technische commissies. Samen met de TC leden is diegene verantwoordelijk voor het speltechnische niveau van de vereniging. Daarnaast is de TC het eerste aanspreekpunt voor leden, trainers en overige team gerelateerde zaken.

Mail de TC

Algemeen bestuurslid

Nienke Karregat

Een algemeen bestuurslid heeft geen specifieke taak, maar is meer het manusje van alles. Als er iets geregeld moet worden dan gaat het algemeen bestuurslid er achteraan. Het algemene bestuurslid pakt zaken op die niet door een van de andere bestuursleden worden opgepakt.

Mail Nienke